Viral

Perlu jalani rawatan buah pinggang, sekali ini yang netlzen perasan

Nad Zainal mula menunjukkan perkembangan positif. “Doktor dah hubungi, hari ini semakin baik. Akan dirawat oleh doktor buah pinggang pula sebab terdapat kesan sedikit terjejas. “Bagaimanapun hari ini keadaannya lebih elok berbanding semalam. Mesej daripada emak Nad,”kongsi Sharifah Sharif di Insta Story.

 

Ugku Ismail sebelum ini memberitan pihak hospital telah menjalankan beberapa rawatan selepas mendapati terdapat pendarahan pada bahagian paru-paru Nad.

 

“Pada pagi Rabu doktor dapati ada pendarahan baru di bahagian paru-paru dan perlu dikeluarkan. Paras oksigen juga menurun.

 

“Tetapi kuatnya Nad ini, apa yang dilakukan doktor tidak memberi kesan kepada organ lain. Denyutan jantung dan tekanan darah masih okey. Doktor jangkakan dia kuat dan boleh lawan sakit ini. Sementara itu meninjau di media sosial, ada netizen yang mendakwa masalah yang dialami Nad berpunca daripada pengambilan ubat kurus yang dijualnya.

 

Malah ramai yang kata dah cuba tak ada beri kesan apa-apa pun.

 

Baca komen:

“kan dia dah ada d ICU. entah? berpunca dari benda? 6y MCM ni”.
“terpikir jgk la. sblm Ni pon dia consume apa Benda nah kan. semoga nanad sembuh dan dipermudahkan segala urusan. Allahumma Aaminnnn InsyaAllah”

“kenapa makan berry full nie buang air besar keluar darah yang mengalir banyak..menitik2 darah…bila stop ok..bila makan jd balik…k.ipar sy pon sama”

Diu pnh mum 4,5botol aku beli tapi tak turun pon..adekah kne telan air msak bnyk2″

 

Diharap agar netizen jangan buat spekulasi bukan-bukan. Doakan sahaja kesembuhan Nad.

 

Sumber : CARI.

 

Nabila Huda Trkjut Tengok Keadaan Terkini Nad Zainal Di lCU, Ini Janji Dia Bersama Rakan2 Lain Selepas Tengok Nad Zainal

 

Pelakon Nabila Huda mende.dahkan dia dan beberapa rakan selebriti lain mempunyai rancangan untuk mengadakan reunion seandainya aktres Nad Zainal sudah kembali sem.buh dan se.dar daripada diti.durkan di unit raw.atan ra.pi (lCU).

 

Jelas Nabila, dia juga berjanji akan mengambil berat mengenai tahap kesi.hatan pelakon Cina Bu.ta tersebut selepas ini.

 

“Perkara pertama kalau nak dibuat lepas Nad semb.uh, sudah pasti kami all girlfriends akan buat reunion dan kami janji akan jaga dia lepas ni sebaik mungkin.

 

“Memang ada plan untuk reunion, apa-apa pun kami merancang dahulu, sebab masing-masing pun sib.uk dengan kerja.

 

“Insyallah, harapnya p.lan kami berjaya untuk dilaksanakan,” kongsinya.

 

Antara rakan sele.briti all girlfriends yang dimaksudkan Nabila ialah Sherry Al Hadad, Sharifah Sakinah, Nadia Aqilah, Marsha Milan dan beberapa lain lagi.

 

Nabila berkata demikian ketika ditemui dalam sebuah majlis anjuran VIU Malaysia yang berlangsung di ibu kota, pada Khamis.

 

Sementara itu, anak kepada penyanyi lagenda r0ck Amy Search itu mengakui terk.ejut saat mendapat khabar mengenai Nad yang dimasukkan ke lCU pada Selasa lalu.

 

Malah Nabila juga memaklumkan, dia dan beberapa rakan selebriti lain turut berkesempatan menzi.arahi Nad di h0spital..

 

“Mula-mula saya dapat tahu daripada berita yang terse.bar, terus saya tanya dalam group Whats.app apa jadi pada Nanad (Nad). Group itu ada all my girlfriends.

 

“Waktu dapat tahu memang rasa d0wn gi.la dan terke.jut, tapi bila semalam tahu dia dah semakin baik saya rasa lega sikit.

 

“Saya dapat jumpa Nad, saya dan rakan-rakan lain pergi h0spital dan kami spend masa seharian di h0spital.

 

“Kami bagi support dekat Nad,walaupun dia tak se.dar tapi kami cakap dekat dia, kena ku.at Nad,” tambahnya.

 

“Apa yang bagusnya dalam industri ini, kita bermusuh macam mana sekali pun, tapi kalau berkenaan dengan sa.kit, pasti semuanya akan mendoakan yang baik-baik.

 

“Ramai rakan selebriti yang mendoakan Nad. Lagi pun, Nad tak pernah ada masa.lah dengan orang. Nad memang orang yang baik dan mungkin kerana itu ramai yang mendoakannya,” ujarnya.

 

Pada Selasa lalu, Nad dimasukkan ke unit rawa.tan ra.pi (lCU) akibat jangk.itan kuma.n dan pa.ru-pa.ru berdar.ah.

 

Bagaimanapun, keadaan kesihatan pelakon itu dilap0rkan mula menunjukkan perkembangan positif dan perlu menjalani rawat.an bu.ah ping.gang disebabkan organ berkenaan sedikit terje.jas.


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Selain itu, kami juga kongsikan artikel trending pada pautan di bawah 👇🏻 untuk anda..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *