Viral

DaIam Punya Gadvh Pertah4nkan Svami Dari Dir4mpas Pihak Tak Bertanggungjawab, Sekali Netizen Perasan Perubahan Pada Puteri Sarah

Perkongsian beberapa keping foto terbaharu pelakon Puteri Sarah memakai baju dan skirt berwarna krim serta tudung sarung merah jambu di laman Instagram menarik perhatian netizen.

Selain memuji kecantikan semula jadi, rata-rata netizen tertarik melihat bahagian perut Puteri Sarah yang kelihatan seakan-akan ‘baby bump’, lantas tercetus spekulasi aktres itu sedang hamil.

“Wah baby bump. Kalau betul, Alhamdulillah.

“Hamil ke?” komen netizen.

Bagi mendapatkan pengesahan mengenai pertanyaan daripada netizen di laman sosial, Gempak menghubungi sendiri isteri kepada pengarah terkenal Syamsul Yusof.

Mengakui kini sedang melalui fasa bahagia, Puteri Sarah bagaimanapun memberitahu dia belum lagi hanil cahaya mata ketiga namun berharap semua peminat dapat mendoakannya.

“Saya tak pregnant, tapi saya memang semakin berisi. Apa yang boleh saya katakan, saya tengah bahagia tapi doakan (hamil),” kata Puteri Sarah ketika dihubungi Gempak pada Jumaat.

“Tembam Manja-Manja Is Awesome” – Puteri Sarah Bahagia, Tak Happy Badan Kurus Kering!

Pelakon Puteri Sarah tampil memberikan penjelasan mengenai isu badannya yang sedikit berisi sehingga ada yang mengandaikan dirinya sedang hamil.
Menerusi sepotong video yang dimuat naik di Instagram, Sarah berkata, sungguhpun dia merupakan duta bagi produk untuk menurunkan berat badan, namun, dia memilih untuk berisi dan tidak mahu lagi berada di bawah berat badan ideal.

“Dua hari kebelakangan ini ramai orang komen mengenai badan saya yang berisi memandangkan saya merupakan duta produk untuk menguruskan badan. Saya pernah berada dalam fasa kurus kering dan ketika itu saya tidak happy.

“Kurus kering itu sangat tidak healthy dan saya nak educate rakyat Malaysia yang kurus kering seperti papan itu bukan cantik. Kalau dilahirkan kurus tak apa tapi kalau sengaja nak kurus tu not healthy.

“Saya ambil produk berkenaan kerana saya mahu maintain berat badan, bukan nak kurus. Masa saya tengah sedih dan patah hati, saya kurus dengan cepat. Masa tu saya ingat kurus cantik, tapi tidak.

“Mana larat nak buat kerja dan jaga dua orang anak yang super active lagi. Jadi saya decide untuk berisi. Tapi terlebih sikit pula sebab saya makan waktu malam,” katanya.

Dalam pada itu, Sarah berkata, dia kini berasa gembira kerana telah mendapat berat badan yang ideal dengan ketinggiannya.

“Tinggi saya 165 cm jadi berat ideal saya 58 kilogram. Kenapa perlu macam papan? Lihat Jennifer Lopez dan Beyonce, mereka tidak terlalu kurus, mereka ada aset.

“Tembam manja-manja is awesome. To be beautiful means to be yourself. Let’s change our perspective,” tulisnya.

Beberapa hari lalu, Puteri Sarah menjelaskan dia sudah pun menerima tarikh perbicaraan daripada mahkamah mengenai isu melibatkan seorang wanita yang didakwa menggangu rumah tangganya bersama suami, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar.

Menerusi perkongsian di Instagram pada 14 Oktober lalu, Sarah dilihat telah pergi ke pejabat Jabatan Agama Islam Wilayah Perseketuan (JAWI) bagi mendapatkan penjelasan terkini berhubung kesnya tersebut.

Menurut Sarah, 37, selepas mendengar penerangan pihak JAWI, dirinya amat berpuas hati dan akui jelas dengan situasi kes yang sedang dihadapinya itu namun, apa yang diketahuinya itu tidak boleh didedahkan kepada umum.

Pada 18 Ogos lalu, media melaporkan Ira Kazar yang juga anak kepada pelakon veteran, Kazar telah dipanggil ke pejabat JAWI.

Difahamkan, ia bagi membantu siasatan berhubung tindakan saman yang difailkan Puteri Sarah di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur dan dua aduan di pejabat agama terhadap wanita itu.

Sumber:gempak/limauaaamboi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Selain itu, kami juga kongsikan artikel trending pada pautan di bawah 👇🏻 untuk anda..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *