Viral

“Cantik Macam Fasha Sandha..”-Puteri Balqis Dipuji, Kelihatan Cantik Dan Matang Apabila Memakai ‘Make Up’.

Sejak kebelakangan ini, nama Puteri Balqis sering menjadi bualan orang ramai. Aqish kini kelihatan lebih matang berbanding usianya terutama apabila beliau ber’make up’.

Menerusi satu perkongsian video tiktok yang dikongsikan oleh tiktok aishahrahim07. Beliau telah memuat naik video dimana Puteri Balqis di ‘make up’kan. Aqish kelihatan sangat cantik dan menawan.

Menjengah ke ruang komen, rata-ratanya mengatakan wajah Aqish, apabila sekali pandang kelihatan seperti Fasha Sandha. Malah ramai yang mengatakan Aqish kelihatan seperti pengantin. Tampil berbeza tidak padan dengan usia yang masih berumur 15 tahun.

“cantiknya. Sekali pandang macam Fasha Sandha pun ada..”

“muka tak make up nampak comel je. bila make up terus nampak matang..”– komen salah seorang netizen

Puteri Balqis memulakan karier lakonannya sejak beliau masih kecil lagi. Beliau di lihat sebagai penerus legasi akstres dengn bakat yang luar biasa dalam industri seni ini.

Lihat Klip Video Di Bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Pelbagai Komen Yang Diberikan Seperti:

@yaya:Cntik nya..skli pndang mcm fasha sandha pn ad.

@Sobiroh Kim:ada iras2 fasha sandha.

@Wannurashikin:With or without makeup cantik balqis ni.

@Yogurt:Memula Aedy Ashraf pahtu, Fasha Sanda pulakk.

@نور عايشه :muka tak make up nampak comel je.. bile make up terus nampak matang.

@Naddv:Cantikkkk mcm fasha sandha.

@Linda Montel:cantikknye ble dah makeup nmpk matang.

@.:hhaaha bru nk comment dh ade org comment dulu iras fsha sandha.

@Cik Puan Mawar:semoga aqish dpt byk job modelling utk sara hidup dia dan maknyer.

@HINATA HYUGA: she so pretty!

@S H I R A :cantik dia sekarang.

@🌼misnurulFika:cntik memg suka aqish dri dye kecik.

@aida:Makin cantik la pulak.

@ZARAVAHIRAARDILA:tetiba nmpk Fasha Sandha plk.

@•zUee:arrrrrr adorable nya.

Rata-rata warganet terpegun dan memuji kecantikan puteri balqis. Tidak dinafikan lagi, Aqish sememangnya mempunyai wajah yang ‘natural beauty’, dimana beliau tetap cantik walaupun tidak ber’make up’.

Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja.

Sumber : Lawak_laah Dan Tiktok.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Selain itu, kami juga kongsikan artikel trending pada pautan di bawah 👇🏻 untuk anda..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *