Viral

“Aku Perati je Apasal tangan lelaki tu ke belakang sentuh perempuan tu.”- Kejadian Berebut Guni Bundle Yang Baru Dibuka

Sememangnya bundle ada peminat mereka yang tersendiri. Ada yang sanggup membeli baju bundle dengan harga beribu-ribu disebabkan ianya rare dan sukar untuk diperolehi

 

Ada juga yang sanggup untuk berebut pakaian yang baru dibuka guninya. Ianya adalah kejadian yang normal bagi peminat-peminat bundle di Malaysia.

 

Ini kerana semua akan berebut untuk mendapatkan item rare yang baru dibuka guni oleh penjual.

 

Namun, tular pula sebuah video memaparkan tindakan beberapa peminat bundle yang tidak keruan sejuru sahaja guni dibuka.

 

Yang menjadi perhatian, rupanya wanita juga turut menjadi peminat bundle dan ikut sama berebut pakaian yang baru dibuka di dalam guni.

 

Saksikan video berkenaan di bawah ini.

Pelbagai respon dan komen netizen berkenaan video ini. Antaranya adalah mereka risau dengan akak yang ikut sama berebut pakaian.

 

Berikut adalah komen dari netizen.

“Hahahahaha … Abg yg lompat dari gundi tu fikir, dia akan lompat dan terlepas dengan jayanya sambil melihat mereka rakus macam Zombi jumpa otak.. Rupa2nya dia silap… Dia dengan gundi xda beza… Dua2 tersepit macam otak kena serbu dengan Zombi… Kesian…”

 

Komen lain pula,

“tak semua orang senang boleh beli yg baru dekat kedai, mungkin yg berebut2 tu tengah ada masalah duit, kalau tak takdelah sampai rebut2 macam orang bertamadun macamtu tapi keadaan skrg yg memaksa diorang buat macamtu.. kita yg masih mampu beli baju baru boleh pilih2 size ni doakan lah yg terbaik untuk mereka.”

 

Ada juga memberikan respon berikut:

“Aku perati jari laki tu je. Kalau nak berebut baju apasal tangan sebelah p belakang pegang pompuan tu. Think positif, tu bini dia. Dia cuba tarik bini dia masuk dalam ikut berebut sekali.”

tags”>Sumber:murai.com

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa LIKE, KOMEN Dan SHARE Ya.

Terima Kasih.

PERHATIAN : Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.


Sementara itu, dibawah
👇🏻 ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

Leave a Reply

Your email address will not be published.