Viral

VIDEO] “Suara Masih Tak Berubah” -Penyanyi Asal Belanja Lagu Tiara Raih Perhatian

Jika dapat dilihat hari ini lagu-lagu baru sememangnya memiliki barisan peminatnya yang tersendiri. Bagaimanapun, lagu lama juga tidak kurang hebatnya. Ada yang lebih dari 10 tahun namun masih dapat diterima dengan baik oleh pendengar generasi baru.

Salah satu lagu lama yang kian mendapat perhatian umum adalah ‘Tiara’ nyanyian asal kumpulan Kris. Kalau di era kegemilangan lagu ini memang tidak hairan jika diminati ramai. Namun di tahun 2022, lagu ini masih mendapat perhatian umum

Bagaimanapun, baru-baru ini satu rakaman dengan paparan penyanyi asal lagu Tiara menyanyikan semula runut bunyi tersebut telah mencuri perhatian warganet. Berikut adalah perkongsian rakaman tersebut yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun zam_husqvarna

VIDEO

Menerusi perkongsian rakaman tersebut kelihatan vokalis asal kumpulan Kris dikenali dengan nama Alim sedang berada di dalam sebuah konti radio. Penyanyi otai ini ‘belanja’ suaranya dan menyanyikan lagu popular tersebut.

Video ini telah meraih lebih 382 ribu tontonan dan 31 ribu likes. Rata-rata warganet memuji suara penyanyi asal lagu Tiara ini di ruangan komen seperti berikut:

“Suara penyanyi asal mantap gila wei. Masih bergetah. Aku minat gila lagu ni”

Screenshot at Jul 22 15-09-50

“Suara masih tak berubah. Mantap legend rock Malaysia”

Screenshot at Jul 22 15-09-35

“Yang ori jugak telinga ni nak dengar. Thorbaik la bang. Layan ooo”

Screenshot at Jul 22 15-09-15

“Perhhh suara dia. Duduk je tu”

Screenshot at Jul 22 15-08-54

“Lagu di olah macam mana sekali pun, yang asal jugak yang best”

Screenshot at Jul 22 15-08-28

Sumber : HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa LIKE, KOMEN Dan SHARE Ya.

Terima Kasih.

PERHATIAN : Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.


Sementara itu, dibawah
👇🏻 ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *