Viral

[Video]“Suara Macam Jimmy..” – Bekas Peserta I Can See Your Voice, Muncul Dengan ‘Tiara’, Buatkan Ramai Netizen Terkedu

Menerusi satu perkongsian video yang dimuatnaik oleh pemilik akaun Tiktok Mohamad Eizlan Shah. Menurut video berdurasi pendek selama 11 saat itu dikongsikan kepada umum, beliau yang membuat ‘cover song’ lagu yang berjudul ‘Tiara’ nyanyian asal daripada Kris yang dikeluarkan pada tahun 1991. Beliau juga merupakan bekas peserta dalam program permainan muzik misteri televisyen atau dinamakan ‘I can see your voice’.

Nyanyiannya menerusi lagu Tiara itu mendapat perhatian ramai apabila lagu tersebut dibawa dengan baik sekaligus rata-rata orang ramai memuji kelunakkan suaranya. Malah ada juga yang mengatakan suaranya seakan sama seperti arwah Jimmy Screen yang merupakan bekas vokalis Kumpulan Screen. Netizen juga memberikannya semangat untuk meneruskan bakat yang boleh diketengahkan lagi itu.

Lihat klip video dibawah:

 

 

Pelbagai komen diberikan seperti:

@AyubWagon86:suara ada iras2 arwah Jimmy screen.

@m özil:macam suara arwah jimmy dah . cover banyak lagu bang.

@IqbalWhoottt:Sebjik arwah jimmy screen . Padu.

@Sam Danial:bang , tu microphone bukan dumble . Apasal sampai urat tangan semua keluar.

@Stoking_Masam:kawal smpai jadi artis bang..tetap support!.

@Fadly_Pakli:suara org dulu2 ni, fuh power bang.

@Joharikhalid:bakat suara yg merdu…semoga adalah diangkat bakat saudara kite ni.insyaallah.

@Daus:Suara abang iras iras amir ukays dgn jimmy screen.

@Mi3:penuh penghayatan… good job bro.

@Aiman Haziq II:Terbaik la bang, suara bang ada seiras suara arwah jimmy screen.

@DzaRidz:suara abg ssesuai nyanyi lagu screen….sebji suara arwah jimmy.

@Lansleh_09:terbaik,sedap giler abg ni cover lagu tiara.

@æpit.:Ini baru betul suara emass , mantapp broo.

@ww2 ijn Hirohito:abg ehh saya nyanyi lagu tiara tk lah sampai mcm Tu menerang rilek sudah lahh lagu rendah je tu.

@Mie:Masya Allah. Sedap suaranya bang. Ada jawa jawa skit.

@Shahrul Kechik:perghhh..mantap betul suara..sy minat.

@Saleha Saleha625:wowww mmg terbaik pdu..suka vokal tu.

@danialdean:jarang aku komen bang . tapi kalau dah komen sedap memey sedap suara keep it up bro.

Sumber: Cepatberita dan Tiktok

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa LIKE, KOMEN Dan SHARE Ya.

Terima Kasih.

PERHATIAN : Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.


Sementara itu, dibawah
👇🏻 ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.