Viral

‘Saya Tahu Apa Yg Jadi’- Baru Je Sharnaaz Pertahankan Diri, Sekali Jiran Dia Dayah Bakar Mula Buka Mulut

Seperti kita ketahui, Sharnaaz Ahmad telah memuatnaik video penjelasan sebenar mengenai kes tah4nan rem4n yang melibatkan dirinya berhubung dakw4an menceder4kan orang awam di sebuah kondominium di Segambut dua minggu lalu.

Tahu Perkara Sebenar
Terbaharu, pengacara dan penyanyi, Dayah Bakar menerusi Insta Stories nya menyatakan bahawa dia sebagai jiran mengetahui perkara sebenar yang berlaku dan menitipkan harapan agar kebenaran akan terungkap.

“Penjelasan ringkas supaya tak speculate macam-macam. Kami tahu apa yang jadi but it’s best jika statement datang dari Sharnaaz sendiri. So. here you go. FYI, Sharnaaz jiran yang baik. May the truth prevail dan semoga dipermudahkan semuanya.”-Kata Dayah

 

Via Instagram Dayah Bakar

“Saya #TeamMamu”
Tambahnya lagi, Dayah juga memberikan komen di hantaran Sharnaaz dengan menegaskan bahawa dirinya berada di pihak pelakon terkenal itu.

 

“Saya #TeamMamu, jiran kami jiran baik! Jangan macam-macam.”- Komen Dayah lagi

Kes Sharnaaz: Polis tunggu arahan TPR

Dalam perkembangan terkini, Polis sedang menunggu arahan dari pejabat Timbalan Pendakwa Raya (TPR) berhubung pertuduhan dikenakan di mahkamah ke atas pelakon, Sharnaaz Ahmad yang didakwa menumbuk dan menendang penghuni sebuah kondominium di Segambut dekat sini pada 16 Jun lalu.

Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Beh Eng Lai berkata, setakat ini pihaknya masih belum mendapat apa-apa arahan daripada TPR berhubung bila pelakon itu akan dituduh di mahkamah.

“Kita masih menunggu arahan selanjutnya daripada TPR berhubung kes ini sama ada dituduh di mahkamah atau tidak.

“Setakat ini sembilan individu telah dirakam percakapanm bagi membantu siasatan kes tersebut,” katanya ketika dihubungi hari ini.

18 Jun lalu, media melaporkan seorangpelakon lelaki direman tiga hari selepas disyaki menumbuk dan menendang pengawal keselamatan di kondominium di Segambut, dekat sini.

Suspek berusia pertengahan 30-an yang juga penghuni di kondominium sama dilaporkan menumbuk dan menendang mangsa dalam kejadian pada pukul 8.30 malam.

Sharnaaz Ahmad baru-baru ini telah memuatnaik video di Instagram yang menjelaskan bahawa dia tidak melakukan sebarang kekeras4n seperti menvmbuk, memij4k, menend4ng perut orang lain seperti yang diuar-uarkan orang ramai.

kredit: murai..com, hmetro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.