Uncategorized

“Sejam Dalam Kepanasan..” – Ramai Bising Gara gara Penghawa Dingin Mati, Sekali Reaksi ‘Mat Salleh’ Curi Perhatian Warganet

Di saat musim Hari Raya Aidilfitri, ramai yang menyambut nya dengan pulang ke kampung halaman masing masing.

Namun, ada juga yang mengambil kesempatan untuk pergi bercuti ke destinasi pilihan.

Semestinya setelah 2 tahun rakyat Malaysia tidak berkesempatan merayakan Aidilfitri dengan sepenuh nya, namun pada tahun 2022 mengubat segala kerinduan buat semua Muslimin muslimat yang menyambut nya.

Memetik satu klip durasi pendek dalam halaman aplikasi Tiktok, terdapat satu keadaan dalam pesawat udara yang mengalami kerosakan penghawa dingin.

Ramai penumpang penumpang berada dalam keadaan tidak selesa dan cuba untuk memberikan keselesaan dengan berdiri, dan menggunakan alat sebagai kipas tambahan.

Namun, apa yang menarik perhatian warganet apabila seorang lelaki inggeris yang juga tidak selesa dan reaksi wajahnya mendapat perhatian warganet.

Lihat klip dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

 

Lihat juga apa kata orang ramai:

@Emy:kena suruh passenger keluar balik. repair dulu. baru suruh passenger masuk balik. kereta rosak pun, kita tak duduk dalam. panas

@Najiha: Aircond diorg mmg x sjuk, masa blik sabah bulan 3 tu pon sama, dah la tikte mahal pastu panas…bas punya aircond lagi sejuk

@Nurzahira : patutnya dh jd gitu bagi la tunggu dlm airport, dh settle bru msuk flight balik . ya Allah kesian anak2

@berok setia:sbb tu kene beli kipas kat kedai yg picit pakai tgn tu nampak cam simple tapi sesimple itu pun kita takda

@mat yie:MAS sebenarnya bagus tpi ada sesuatu yg pelik berlaku….susah nak komen nti kena marah

 

@mat yie:MAS sebenarnya bagus tpi ada sesuatu yg pelik berlaku….susah nak komen nti kena marah

@nik_ayiezz:Hari ni flight saya balik kbr 4 kali delay pada hari yg sama… Last2 tuakr flight. Nasib dpt awal. Tp makann plk tk dpt.. Kena refund balik

@찬현:bukan supposedly technician always check pesawat sebelum berlepas ke? how come this happened? ruang tertutup mcm tu,panas bh. then O² capacity tk byk

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Daebakingz & Tiktok

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.
Terima Kasih.

PERHATIAN: Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

Xoxo

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.