Uncategorized

“Saya hargai dia tp dia balas macam ni..” Sha Hassan terkedu orrang gaji Iarikan diri slepas hadiahkan gelang emas dan baju raya

Sekitar Januari lalu, usahawan Sha Hassan mula dikenali ramai apabila sudi memberi sumbangan berupa sebuah kereta pacuan empat roda (4×4) kepada Abang Viva. Meskipun pernah dituduh menumpang populariti ‘wira banjir’ dari Melaka berkenaan, namun keikhlasannya tetap
menyentuh hati jiwa ramai rakyat Malaysia.

Bibik larikan diri 7 pagi area Bangi, siapa jumpa I bagi cash RM1000.….baru 2 hari lepas pi shopping raya sakan Meskipun tinggal beberapa hari lagi menjelang Aidilfitri, Sha Hassan
meluahkan rasa kcewa apabila pembantu rumah yang selama in dilayan dengan baik telah melarikan diri sekitar jam 7 pagi semalam.

Sebagai majikan bibiknya itu dilayan dengan baik, malah 2 hari sebelum kejadian dia sempat membawanya shopping raya juga. Berdasarkan nota yang ditinggalkan, pembantu warg Indonesia tersebut seolah-olah terkilan apabila tidak dapat berhubung dengan ahli keluarganya.

Walhal telefon pintarnya diambil oleh pihak agensi dan boleh saja berhubung pada bila-bila masa asal maklumkan terlebih dahulu. Belikan dia baju raya yang sama seperti saya pakai.
gelang emas pun saya hadiahkan…tapi akhirnya dia lari tinggalkan saya.

Sebelum itu, Sha Hassan turut meraikan ulang tahun kelahiran pembantu rumahnya slain pernah menghadiahkannya seutas gelang emas juga. Memburvkkan lagi keadaan, kin usahawan tersebut sedang diuji masalah kesihatan dan tidak boleh bergerak seperti sebelumnya. Namun begitu,
dia pasrah dan reda seandainya bibik tersebut gagal dijumpai langsung.

 

Majikan punya baik pun masih tak hargai…sebab tu jangan manjakan sangat, tak kenang budi
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut terkilan dengan dugaan yang menimpa usahawan wanita tersebut.

Selain memberikan kata-kata semangat, mereka turut berharap Sha Hassan agar jangan mudah mempercavai ‘orang luar’ seratus peratus.

 

“mungkin dia pergi sebab nak balik kampung kot nak raya”

Antara komen netlzen juga kongsi pengalaman yang sama, ‘Sy pernah kena mcm ni
tinggal note larikan diri’

Sumber : viralnewsupdates

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *