Viral

“Asal Tak Puasa Ja Letak Muka Saya” – Nama Bell Ngasri Sinonim Bila Tiba Bulan Puasa

Pelakon dan pelawak dikenali sebagai Bell Ngasri ini sememangnya cukup popular dengan bakatnya itu. Seorang yang cukup selamba dengan lawak-lawaknya, figura ini juga memiliki barisan peminatnya yang tersendiri.

Malah lakonannya sebagai Barkoba dalam 18 Puasa dan beberapa telefilem lain turut meninggalkan kesan mendalam kepada para penonton. Bagaimanapun, satu rakaman temubual Bell Ngasri telah menjadi perhatian ramai.

Watak Barkoba dalam 19 Puasa
Watak Barkoba dalam 19 Puasa

Dalam perkongsian tersebut kedengaran pelakonlelaki ini memberitahu nama Bell Ngasri sinonim bila tiba bulan puasa gara-gara lakonannya dalam telefilem 18 Puasa. Difahamkan kini Bell Ngasri sedang menunaikan umrah.

Dalam perbualan tersebut Bell Ngasri sempat meluahkan, “asal tak puasa ja letak muka saya”. Berikut adalah rakaman penuh perbualan nama Bell Ngasri sinonim bila tiba bulan puasa yang telah dimuat naik menerusi akaun TikTok ini:

 

Perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 811 ribu tontonan dan 63 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur mendengarkan perbualan ini dan meninggalkan reaksi mereka mengenainya di ruangan komen seperti berikut:

“Lawak Bell tak pernah over….Muka selamba je..Moga sihat sepanjang di sana dan kembali dengan umrah yang mabrur..”

Bell Ngasri Ikon tak puasa 1

“Bell ni lakonan best..Tengok dia pun dah lawak”

Bell Ngasri Ikon tak puasa 2

“Dia ni deserved awards tau tak..Legend kot”

Bell Ngasri Ikon tak puasa 3

“Best lah. Abang Bell Ngasri kelakar lah. Nak dibuat lakonan pecah perut habis”

Bell Ngasri Ikon tak puasa 4

sumber : tiktok, HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa LIKE, KOMEN Dan SHARE Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN : Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, dibawah 👇🏻 ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *