Viral

“Sejujurnya..Saya Nak Jalani Hidup Macam Biasa, Kesian Anak-Anak Saya..” Akhlrnya Kak Long Buka Cerita.

Baru nak reda akan k, es yang menlmpa dirinya, nama Kak Long Kosmetik atau Wan Nor Baizura sekali lagi menjadi perhatian ramai selepas dipercayai menjadi tetamu jemputan di stesen TV Al Hijrah.

Memetik laporan mStar Online, wanita berasal dari Terengganu itu tiba di ibu negara sejak Ahad dan berharap orang ramai menghentlkan kcaman terhadap dirinya dan stesen TV tersebut.

“Saya terharu bila dijemput. Sebelum ini, saya dah rasa kcewa dengan kcaman berterusan, saya fikir rezeki saya akan tersekat. Tapi, Allah uji saya macam ni pun, rezeki tk putus.

“Sudah-sudah kcam saya, TV Al Hijrah dan PU Amin. Saya mohon netlzen hentlkan kcaman terhadap TV Al Hijrah dan PU Amin. Saya nak hidup bebas. K, es dengan 7Eleven pun dah berakhir,” katanya.

Menurut wanita berusia 34 tahun itu juga berharap namanya tldak lagi terpalit dengan sebarang kcaman dan mengakui sudah penat untuk melalui perkara berkenaan memandangkan bulan Ramadan bakal tiba tidak lama lagi.

“Saya tk nak baca kcaman bila dah dekat nak puasa. Saya nak jalani hidup normal. Saya kena berniaga dan teruskan hidup dengan suami serta anak-anak. Kesian anak-anak saya.

“Sejujurnya saya dah penat. Saya banyak kerja lagi nak bust. Kita ni orang Islam. Saya rlsau orang yang bencl saya, suatu hari nanti mereka jadi sayang pula kepada saya,”Kongsinya

Sementara itu pula, ibu kepada Kak Long iaitu Kamsah Haizam pula, dia mengakui Kak Long lebih gemar menyelesaikan masalah dengan segera berbanding ‘memendam rasa’ selain kasihan dengan nasib menimpa anaknya itu.

“Kalau ada msalah, dia akan terus selesaikan. Bila simpan, dia akan saklt kepala, sebab itu dia luah. “Makcik buka Facebook, nampak macam-macam cerita Kak Long. Ada juga orang yang kami kenal pun ikut mengcam termasuklah jiran dan kawan-kawan. Jadi makcik slide laju-laju Facebook tu.

“Masing-masing ada keluarga. Begitu juga Kak Long. Kesian, banyak benda dia nak kena uruskan. Yang kcam tu, selagi ada tangan dan mulut, biarlah mereka. Rezeki Kak Long mencurah-curah,” katanya.

Bagaimanapun, wanita berkenaan turut beranggapan bahawa tldak salah anak sulungnya itu dijemput dalam rancangan TV memandangkan anaknya itu berbakat.

“Masuk Tv pun orang kcam lagi. Mestilah pihak mereka dah selidik dulu sebelum panggil Kak Long. Itu rezeki dia. Kak Long pun nak betulkan keadaan, dia pun ada masa depan. “Makcik tahu Kak Long berbakat. Makcik doakan agar dia dapat mengharumkan nama negara suatu hari nanti,” ujarnya.

 

Sumber : Redaksl

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa LIKE, KOMEN Dan SHARE Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN : Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, dibawah 👇🏻 ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *