Viral

PA Akhirnya Mengaku Mahu ‘Jual’ Mendiang Tangmo Pada VVIP, Rupanya Sebab Ini PA Dia Boleh Terkantoi

Punca sebenar kema.tian Tangmo Nida sehingga kini masih kekal misteri ditambah pula dengan kenyataan yang bercanggah, keluar dari mulut rakan-rakan malahan pembantu peribadinya sendiri.

Mulanya Kathik kata terus balik rumah, kantoi sebenarnya dia ‘serong’ tempat lain…

Beberapa kenyataan dari Kathik merangkap pembantu peribadi (PA) kepada mendiang Tangmo mengatakan dia terus pulang ke rumah sebaik sahaja pasukan penyelamat sampai.

Namun, kantoi akhirnya ternyata Kathik bukan terus pulang ke rumah, namun dia sempat bertemu dengan Robert di luar kawasan jeti!.

 

Akhirnya Kathik mengaku yang dia aturkan pertemuan Tangmo dengan orang kaya…

Hari ini, tular satu perbualan mesej menunjukkan Kathik yang mengaku bahawa dia adalah dalang yang mengatur segala pertemuan dengan seorang kaya tanpa pengetahuan Tangmo.

 

 

Sanggup jual Tangmo untuk keuntungan diri sendiri

Dalam perkongsian lain pula, seorang ‘translator’ yang sinonim dengan terjemahan bagi kes Tangmo turut menceritakan yang sebenarnya Tangmo telah dijual oleh Kathik kepada seorang VVIP yang berstatus Datuk.

Hal ini difahamkan kerana Tangmo terlanjur mengetahui sebuah rahsia besar individu berpangkat tersebut sehingga dia terpaksa diserahkan dan ‘dipegang’ bagi menutup mulutnya.

Bot yang disorokkan akhirnya dah jumpa, selama ni semua adalah pembohongan

Terbaru dalam satu video yang tular, bot sebenar yang dinaiki oleh Tangmo dan 6 yang lain akhirnya dijumpai oleh pihak polis.

Bot tersebut dipercayai telah ditukar dengan bot lain kerana takut jena.yah yang mereka lakukan, dapat dihidu orang lain.

 

Antara Komen Netizen Malaysia,

Pihak polis sedang mencari baki 5 botol yang tiada di dalam bot.. Yang jumpa cuma 1 botol..

kan dah cakap “pembu.nuhan”..thankyou kak sbb selalu update tentang tangmo ni …i hope akak sentiasa dalam lindungan Allah SWT 

Hati2 je la…jgan lupa ya “fitnah” akhir zaman yg d ingatkan..kot nnti jadi WAKAF dosa Klau tersalah teka n jadi bomoh/dukun/nujum n tukang tilik

kes ni bukan calang ii kes..sebab kait dengan dato .macam youtuber n cakap banyak kabel dea…klau dea masuk jail pon dea ada jaminan…kesian dea

Mak tangmo buat mcm tu ada di sebalik nya jika ada salah satu dari mereka yang meminta maaf dan memberikan duit itu lh orang yang bu.nuh tangmo lepas tu terbongkar lh semuanya

Mmg confm VVIP jahat and PA dy yg jadi tengah2..baru tau xtenang hidup bila kawan rapat meninggal.

Tragis sangat sampai menganggu pskilogi kite kalau lihat gambar jenazah…tapi lagu pertama tu tajuk apa.??sayu je nada..RIP TANGMO

bukan ke pie baht tu boyfriend dia yg rambut panjang bukan person yg berjalan gan PA dia ke kerete hitam tu? entah entah mak dia pun dapat ugutan gan datuk tu kan?

Asal polis tu tak amik phone kwan2 dia Yee,mna thu ada bukti …Klau padam ws pon..bleh tarik balik ws yg dia padam tu..

SUMBER:

Tiktok – cutebaby
Tiktok – nurulsolehahh
Tiktok – tubtimcho

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.