Viral

“Sungguhpun Saya J4nda…” Rumah ‘Diterjah’ Tengah Malam, Jiran Dkwa Janda Sedang ‘Berkhalw4t’

Kec0h di platform TlkTok apabila seorang wanita yang juga janda mendkwa rumahnya diserbv pihak berkuasa ketika waktu tengah malam.

Difahamkam, kedatangan pihak berkuasa itu selepas menerima aduan daripada ‘jiran’ yang mendkwa wanita tersebut sedang berkh@lwat.

Menerusi video yang tular, wanita tersebut memuat naik situasi rumahnya dimasuki oleh beberapa pegawai bertugas.

“Eh awak buat apa, saya tk puas hati , saya cakap saya tk puas hati.

“Sungguhpun saya janda, awak tk boleh buat macam ni,” kata wanita tersebut dalam nada kcewa.

Menerusi kapsyen posting berkenaan, wanita itu memberitahu kesemua pegawai itu ‘muncul’ di rumahnya sekitar jam 12.30 malam.

“Jabatan Agama Islam datang serbu rumah saya, apa perasaan korang jika diserbu dan dituduh buat benda yang korang tk pernah buat,” katanya.

Sementara itu, menerusi ruang komen, kebanyakan netlzen turut ‘naik hantv’ sebaik mengetahui rumah wanita itu diserbu ketika tengah malam.

Ada yang meminta supaya mengambil tindakan terhadap pegawai tersebut kerana menyerbu rumah tanpa w4ran, namun tldak kurang juga menyarankan supaya menfailkan s4man.

“Tanpa w4ran tak boleh masuk rumah, boleh charge mencer0boh”. “S4man balik jabatan nanti boleh tahu siapa pengadunya”.

“S4man malu dan s4man fltnah je, kurang ajar buat macam tu,” tulis beberapa netlzen.

Sumber : Gempak, tiktok.com/@mira_rindiyani

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima kasih Dan Jangan Lupa Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan  tanggungjawab anda.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.