Viral

Lepas Vida D4kwa AnuarZain G*y Bila Peminat Suruh Meng0rat? Ini Reaksi Ziana Zain

Sebut saja nama Datuk Seri Vida pasti ramai tahu ada sahaja kontroversi terpalit jutawan kosmetik itu.

Malah, apa sahaja isu pasti akan menjadi perhatiannya untuk diulas.

Menerusi video tersebut Vida berkata ada netizen memberi cadangan supaya Vida mengorat penyanyi bersuara merdu, Anuar Zain.

Perbuatan tersebut menarik perhatian Ziana atau nama sebenarnya Siti Roziana Zain, 54, yang kemudiannya meninggalkan komen pada video berkenaan.

“Sangat biadapppppppp,” tulis Ziana yang menggunakan akaun TikTok rasmi miliknya.

 

Bukan sahaja Ziana, dakwaan tersebut mengundang rasa ber4ng wargamaya yang rata-ratanya mempertahankan penyanyi lelaki tersohor itu.

Tidak kurang juga ramai yang meminta Anuar untuk tampil mengemukakan sam4n terhadap dakwaan tersebut.

Namun, jawapan diberikan oleh Vida mengundang kamarahan netizen.

Walaupun Vida seolah berbisik namun jelas kedengaran usahawan itu menyebut ‘g4y’.

Tidak kurang juga ramai yang meminta Anuar untuk tampil mengemukakan sam4n terhadap dakwaan tersebut.

@nurafiqahsamsud25Anuar Zain tu ada class. Dia taknak perempuan terpekik terlolong.”

@user4285909616231Anuar Zain boleh sam4n ni.”

@_WAN MAZ_“Mencari salah dan a1b orang hanya untuk kepuasan diri sendiri adalah petanda hati r0sak -Tok Guru Nik Aziz.”

@i-am-shahromyazidIni soal maruah, jangan buat main-main!! Kaya tidak bermakna boleh mengh1na dan memf1tnah orang lain sesuka hati.”

@ojaSebab tu kawen banyak kali pun tak bertahan…. Ubah dulu apa yang patut.. duit tak mampu membeli adab melainkan kita pupuk sendiri.”

@M VP658Mulut jaga ya, anak-anak tu masih dalam fasa meneroka identiti.. takut karma mengata orang terpalit kat keturunan sendiri.”

@KakyaTak baiknya cakap cmtu, Anuar Zain tu baik humble tak penah kacau hidup orang lain pun.”

@Shariza abd latifTu sebab jangan banyak cakap. Banyak cakap banyak salah.. Menyakitkan hati orang. Kalau betul mengump4t. Kalau tak betul f1tnah. Moga dia sedar dan minta maaf.”

Dah teruk sangat dah ni..

   

Anuar Zain dah boleh fail kes da ni..

 

 

 Nampak sgt dah tak keruan..

   

Semua netizen pakat hentam DSV

Kurang senang dengan gelaran diberi oleh Vida itu, netizen mengatakan tidak sepatutnya keluar perkataan tersebut.

Diruangan komen, ada netizen mengatakan Anuar Zain boleh mengambil tindakan undang-undang di atas kenyataannya itu apatah lagi melibatkan fitnah dan soal maruah.

 

Malah, ada netizen turut terkejut dengan jawapan berani Vida itu.

Kata netizen lagi, tidak bermakna kaya boleh melakukan sesuka hati.

Tidak kurang juga, ada yang mengaitkan sikap Vida dengan perkahwinannya terdahulu yang tidak bertahan lama.

 

Sumber: Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut

Leave a Reply

Your email address will not be published.