Viral

Suami kembali sembuh, Datin Eina Azman beritahu apa yang jadi sebenarnya dekat suami beliau

Sebelum ini pelakon terkenal, Datin Paduka Eina Azman memaklumkan suami tercintanya, Datuk Kaiser Gurmeet Abdullah mengalami penurunan oksgien sehingga terpaksa menggunakan bantuan pernafasan akibat jangkitan vi.rus C0vid 19.

Beliau turut memohon warganet untuk menitipkan doa buat suaminya yang masih berada di hospital agar diberikan kesembuhan seperti sedia kala.

“Saya mohon semua mendoakan kesihatan dan kesejahteraan suami, Kaiser Gurmeet Abdullah kembali seperti sedia kala. Doakan suami saya yang kini berada di hospital agar kuat untuk melawan v.irus C0vid 19.

“Sebab oksigen suami saya semakin menurun hingga perlu memakai bantuan oksgien,” kongsinya di Instagram.

Dalam pada itu, dia turut meniupkan semangat buat suaminya agar kekal kuat untuk mela.wan penyakit tersebut.

“Sayang, saya tahu awak kuat. Awak perlu cepat sihat. Saya sayang awak, kami tunggu di rumah,” katanya. Sebelum ini, Eina memaklumkan dia, suami serta dua orang pembantu rumahnya disahkan positif C0vid 19.

Dia juga meluahkan kesedihan kerana diberi ujian Allah disaat ulang tahun perkahwinannya, namun dia reda dengan ketentuan Ilahi.

Sebelum itu Eina menerusi Instastory meminta tips daripada bekas pesakit CVDI9 tahap empat mengenai cara untuk meningkatkan paras 0ksigen dalam badan. Dalam masa sama Eina turut berterima kasih kepada mereka yang sudi berkongsi tips tersebut.

Datin Eina Beritahu Keadaan Semasa Live Bacaan Doa

 

 

Alhamdullilah Dah Sihat

 

 

Assalamualaikum… Syukur Alhamdullilah selepas 12 hari yang cukup mendebarkan buat diri saya dan keluarga bila memikir kan keadaan suami saya yang kena c0vid Stage 4 dan paru2 pun dah mer.ebak 30 perc.ent Dengan oxygen yang turun naik dan dr pun ada ckp kalau dalam masa 2-3 hari oxygen tak ok suami kena masuk icu.

Kalau boleh saya mmg tak nak suami saya d masuk ke icu. Ya Allah saya tak tahu nak cakap mcm mana perasaan ketika itu.

Hanya Allah saja yang tau perasaan saya yang tak senang duduk. Memikir kan apa patut saya buat. Dan saya dah cuba ikhtiar mcm2 cara untuk cuba sembuh kan suami saya.

Di sini saya ingin ucap kan terima kasih banyak2 kepada keluarga kawan2, dan semua followers saya yang tak henti2 mendoa kan dan bagi saya mcm2 barang dan tips untuk cuba sembuh kan suami saya.

Saya tak mampu nak balas semua whatsapp dan dm. Saya hanya mampu ucap kan terima kasih sekali lagi atas segala doa2 yang baik untuk diri saya suami, dan bibik Dan sekarang ini suami saya pulang ke rumah mungkin juga dari doa2 u all yang Allah makbulkan.

Syukur Alhamdullilah aminnnn aminnnn.

Kredit : IG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Janan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima kasih Dan Jangan Lupa Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan  tanggungjawab anda.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *