Viral

[Video] “Abang Rider Ni Hantar Order” – Paling Istimewa, Tengok Sapa Tunggu Depan Pintu.

Setiap hari keluar cari rezeki, tak pernah terfikir siapa yang bakal ditemui oleh setiap rider yang hantar makanan bukan? Mungkin jumpa artis, mungkin jumpa orang biasa.

Tak kisah lah siapa pun bakal pelanggan, yang penting tanggungjawab dilaksana penuh ikhlas.

Di laman Tiktok milik Adam Mukhriz, beliau sempat berkongsi, abang rider yang terkejut, pelanggan beliau sebenarnya bukan calang-calang orang.

Orangnya penuh dengan senyuman, berdiri di hadapan pintu sambil menyapa abang rider yang menghantarkan pesanan makanannya. Penuh rendah diri, itulah Tun Dr Mahathir Mohamad!

Video tekan  disini

Setelah bertegur sapa seketika, abang rider terus berlalu meneruskan pekerjaan beliau. Musim PKP ini, jagalah diri masing-masing, usah berlama-lama bila menghantarkan pesanan, jaga SOP ya?

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Tiktok, keramatviral.com

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan  tanggungjawab anda.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *