Viral

Jam 5 pg “Pak Cik Tua” Ni Tak Tahu Muncul Dari Mana Blh Buka Sangkar Dan Main Dgn Anjiing Hitam Bsar Bila Dia Sedar Ada Org Nmpak Dia Tenung Kita Balik

Rumah jiran depan rumah hampir kena pukau.

Tular di facebook sejak semalam berkenaan kisah seorang pakcik tua yang masuk menyelinap ke dalam pagar rumah jiran kepada  Puan Ruqaiyyah Annamiraha tanpa membuka gate seawal jam 5 pagi.

Dipercayai pakcik itu memang bukan dari kawasan perumahan tersebut. Hanya memakai baju seakan jubah dan kain pelikat, tanpa memakai sebarang kasut juga selipar.

Beliau turut memuat naik beberapa keping gambar yang sempat diambil ketika berlakunya kejadian misteri tersebut. Untuk melihat gambar sila rujuk bahagian bawah sekali.

Ikuti kisah dari Puan Ruqaiyyah Annamirah di bawah :

Seawal jam 520pagi ada proton iswara warna merah plate no PDA 2005 berlegar2 kawasan unit lot kami. Ada seorang tua bertongkat masuk kawasan rumah jiran depan. Betul2 depan rumah kami. Jiran depan rumah ni Indian and diorang ada bela anjing hitam yg besar utk jaga rumah, org tua ni boleh buka sangkar dan main dgn anjing hitam besar. Ya Allah scarry. Bila dia sedar ada org nampak, dia tak lari pun. Dia tenung dan berjalan slow2 ke belakang rumah.

Kawasan perumahan mmg autogate. Tapi wallahu’alam macam mana dia boleh dapat masuk tanpa kopak atau pecahkan gate. Nak kata dia lompat/panjat pagar, tak berapa logik sebab pagar sgt tinggi dan dia berkain.

Dan dah banyak hari kawasan rumah kami asyik jadi blackout tiba2. Alarm akan bunyi tiba2 jam 4 5 pagi. Pagi tadi pun jadi lagi.

Husband dah banyak kali dgr bunyi org kuis2 batu kerikil tepi rumah.

Mohon doakan Allah lindungi kami sekeluarga.

HATI HATI SEMUA!!!!

Lokasi : Taman cengal jaya, sungai petani.
Masa kejadian : 5am

Dah lodge police report, regarding officer tu katanya org gila, pihak polis tak nampak motif lain. Tapi mana ada org gila masuk rumah org pukul 5pagi.. And macam mana dia boleh masuk autogate. Misteri nusantara

Ya Allah..nak pindah cepat

Menjengah ke ruangan komen rata-rata netizen amat terperanjat dengan kisah yg dikongsikan Puan Ruqaiyyah.

Apa pendapat anda semua? Jika ada yang pernah mengalami pengalaman yang sama boleh kongsikan di ruangan komen.

Sumber Buletin Malaysia & Facebook Ruqaiyyah Annamirah

 

Kredit:belumbalik

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.