Viral

Apahal ni? tular rakaman perg4duhan di tepi jalan, sampai ada akak pun ikut sekali

KOTA BHARU – Satu rakaman video berdurasi tiga minit 37 saat menunjukkan i.nsiden perg.aduhan melibatkan pengguna jalan raya tular di media sosial Facebook sejak malam tadi.

Video tersebut pada awalnya memaparkan berlaku perti.kaman lidah antara pemandu kereta jenis Perodua Myvi dengan pemandu dan penumpang kenderaan pelbagai guna (MPV) jenis Perodua Alza.

Keja.dian yang berlaku di Pasir Tumboh di sini itu dipercayai terc.etus apabila kedua-dua buah kereta itu nyaris terli.bat dalam kem.alangan.

B.erang sewaktu berlaku perten.gkaran antara mereka, pemandu kereta jenis Perodua Myvi itu telah mene.ndang bahagian MPV Perodua Alza sehingga menyebabkan pemandunya hilang sabar.

In.siden itu telah menyebabkan berlaku perg.aduhan antara mereka malah salah seorang penumpang wanita MPV tersebut yang bertudung turut sama mem.ukul pemandu kereta Perodua Myvi.

Perg.aduhan itu berjaya dileraikan oleh orang ramai dan pengguna jalan raya lain yang berada di kawasan tersebut.

VIDEO

Reaksi Orang Ramai

“B.erang sewaktu berlaku pert.engkaran antara mereka, pemandu kereta jenis Perodua Myvi itu telah men.endang bahagian MPV Perodua Alza sehingga menyebabkan pemandunya hilang sabar….. Mmg naik Myvi aja terus semangat pendekar ke?.

“Keta tu kan ada in.suran, repot polis sudah la, claim la apa2 kerosakan tu, yg kau begaduh bagai tu kenapa..? Klu keta aku kena t.endang pun, aku g repot polis, abis cite, ni s.akit dapat, saman dapat, silap silap makan free pun dapat…hmmm.

“Buat malu jer!…nk tunjuk perangai sebenar org gedebee, s.amseng, dan yg sewaktu dgnnye. Polis apa lg? Angkutlh mereka semua tu sbb lang.gar sop…berkumpul ramai2, tkde jarak 1 meter, tk pakai mask pun ada.

“Anggap je..la sbgi hiburan di musim PKP..yg penting s.aman semua orang yg ada dlm kereta dn yg berkumpul tuh kerana lang.gar sop.

“Oklah dia orang bert.umbuk tepi jln, kalau dia orang bert.umbuk tengah jalan, lagi lah susah, kereta kena berhenti sampai habis bertu.mbuk, baru boleh teruskan perjalanan.

Sumber: utusan, news.allmhi.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan  tanggungjawab anda.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.