Viral

TULAR SATU VIDEO WANITA MEM4RAHI ANGGOTA P0LIS YANG BERTUGAS, RUPANYA INI SEBABNYA BILA WANITA ITU JELASKAN, TAPI APA DIA CAKAP DLM VIDEO JADI PERHATIAN

Hari ini tular satu video memaparkan seorang wanita yang juga pemilik perniagaan enterprise mem4rahi anggota p0lis yang bertugas.

Wanita itu dikecam hebat oleh netizen gara-gara tindakannya yang dianggap tidak sopan memarahi anggota p0lis dan tak kurang juga yang menyindirnya tidak perlu sombong hanya kerana memiliki perniagaan enterprise sahaja.

Tidak tahan dengan kecaman, wanita itu tampil menjelaskan hal sebenarnya mengapa beliau marah menerusi posting di laman facebook beliau.

Beliau mendakwa bahawa anggota itu menyindirnya hingga membuatkan beliau marah

“Ada ‘SEBAB’ ada AKIBAT… (org mara kerna bersebab)

“Jangan buIi org perempuan. Tak semua perempuan tu penakut kena gertak ya atau buIi ya. Wanita selalu disalahkan…. jd Mangsa dera suami isteri ka, mangsa buIi rakan sekerja ka, mangsa gangguan s3ksual ka, baik fizikal atau pend3raan dgn ‘kata2’.. atau pun mangsa BULl JALANAN…

Ada perempuan berani kerana benar buss… dan WUJUD PEREMPUAN BETUL2 BERANI BERHADAPAN walau apa pangkat kamu ya.. kejadian tu 2.6.2021 (pasal rotex rm300) tp baru timbul skrg? ok lanjut.. #benarikeranabenar #janganbuliwanita”

Video,

Komen komen netizen 

Org putih bilang don’t judge people by the book,,, nie tngok luaran nya pn dah tahu,,, cara pemakaian pn dah tahu perangai dia mcm mana,,, emmm,,, bila hati kita bersih,, ,semuanya terserlah keindahannya dlam mahupun luaran,,,

Nie bukan menghina lagi …blh sabit mengganggu kerja pdrm,dan ugutan nie

Uinaaa, dia sound itu abang puliss yaa.. itu baju dgn seluar apa dia pakai tu. Haha.

Wahid mna wahid..Wahid insurance byr dak.. 🤣.. Xbyr lh tu kot kne saman ni.. Kesian kerusi kena hempak wawa

Nk lwn pmpuan bkn senang dh terang2 salah dia bang p0lis bkan kate nk menang nak seri pun payah😂
tkpa bang nnti bag! saman bnyk2 biar dia rase

Sumber HLZA/RJ/newsupdate24

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *