Viral

“Sebahagian dari ujian yg mereka lalui, dah pun aku lalui” – Suhaimi Saad

Pernah terpalit dengan kontroversi, bekas anggota kumpulan nasyid In Team, Suhaimi Saad titipkan pesanan kepada Neelofa dan PU Riz berikutan dengan isu yang melanda pasangan selebriti ini.

Katanya menerusi Instagram. dia pernah lalui perkara yang lebih kurang sama sebelum ini.

Walau coraknya tak sama,tapi warna warnanya hampir serupa.

Tambahnya lagi, Suhaimi atau kini lebih dikenali dengan panggilan Mosus ini cukup faham dengan apa yang Neelofa dan Haris Ismail rasai dan perlu hadapi sekarang.

“Tak dapat luah dan ceritakan semuanya,sebab tetap takkan dapat memahamkan setiap yang terpedaya,memb3nci dan berd3ngki. Itulah asam garam dalam dunia seni.hidup sebagai pejuang yang cuba berlari menuju ilahi.”

“Semuanya dikelirukan, jadi fitn4h dan disalah erti, tak memgapa Allah tahu segala galanya.”

Suhaimi juga memberikan kata-kata pemangkin semangat kepada pasangan itu dengan mwnyatakan bahawa mereka kini sedang berada di atas kerana ramai ada manusia yang selalu menjatuhkannya.

“Kalau engkau tak punya sesuatu yang lebih dan istimewa, tak akan ada siapa pun yang akan d3ngki dan sakiit hati orang yang ada rasa cinta, kasih dan sayang tak akan suka menyakiti tak akan suka membuat engkau susah dan tak akan suka berd3ngki dan mencari salah.”

Jadi, Suhaimi berharap agar Neelofa dan Haris dapat bersabar dengan dugaan yang melanda mereka ini

“Dunia memang tempat penat. mudah mudahan Allah jadikan syurga tempat kita berehat. selama lamanya.”

Terkini, polis kini sedang membuka kertas siasatan kepada Neelofa kerana dikatakan tidak memakai pelitup muka semasa hadir ke mahkamah berkenaan dengan kes beli karpet di Nilai 3.

Sumber: lobakmerah/rimbabara

 

Meng4ku Tersil@p Ayat Komen Isu Neelofa, Mawar Rashid Tampil Mohon Maaf Dan B3la Diri

Hanya disebabkan komen yang ditingg4lkan itu tidak jelas ayatnya, pelakon Mawar Rashid turut dikec@m hebat oleh warganet berkaitan isu pelnggaran SOP yang dilakukan oleh Noor Neelofa.

Pada 20 Mei lalu, Mawar telah memberi resp0nd tentang isu netiizen mahukan Neelofa dipenj4ra atas empat kesal@han pelangg@ran SOP yang dilakukan olehnya bersama suami dan keluarga

Jadi disebabkan itu, Mawar sekali lagi tampil menjelaskan isu berkenaan dan memohon maaf atas sal4h faham yang terjadi

“Bertenang semua.. ada sal4h faham ni. And Mawar pun sal4h tak tulis bebetul dan ayat pun tak penuh sampai buat you all semua mar@h and ser@ng Mawar. Maksud Mawar kat sini, Kalau kena k0mpaun/dnda lagi, memang patut kena bayar.”

“Dan kalau mahkamah dah pvtuskan kena penj4ra, Mawar respect keputusan mahka.mah. Cuma bila bercakap pasal “penj4ra”, bunyi tu men4kutkan. Mawar pun turut rasa t4kut lah.”

Walaubagaimanapun, Mawar tetap mengakui bahawa setiap kesal4han perlu dikenakan tind4kan

Namun hasil tinjauan, Mawar telah menutup ruangan komen pada p0sting tersebut kerana tetap ada yang bersuara mengenai kesil4pan yang dilakukan olehnya walaupun sudah memohon maaf.

Bukan apa, netiizen sekarang ni tengah mar4h dengan Neelofa jadi diharapkan selebrlti lain jangan lah masuk cmpur untuk menenangkan keadaan atau apa sahaja, ris4u kalau jadi macam kes Mawar ni pula.

Sumber foto: Instagram Mawar Rashid

Kredit hotfm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen, klik like dan share serta f0llow page kami untuk cerita menarik, viral dan semasa di hujung jari anda.

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.