Viral

“Beri Alasan Mahu Rentas Negeri,” Ini Reaksi Netizen Kepada Hafiz Mahamad

Sambutan Hari Raya Aidilfitri semakin hampir dan pasti ramai yang kecewa apabila larangan rentas negeri masih lagi berjalan.

Bagaimanapun, itu adalah langkah terbaik bagi mengawal penul4ran virvs C0V1D-19.

Pada 2 Mei 2021, usahawan Hafiz Mahamad telah memuat naik satu video melalui Instagram beliau.

 

Berdasarkan caption:-

“Mood Raya Corona”

Alasan “Rentas Negeri” no berapa paling sak1t h4ti dalam video ni?

Tahun ni confirm banyak alasan pelik pelik orang nak “rentas negeri” balik raya

Macamana la kita semua tahun ni ya, semua rindu nak balik kampung kan? Bukan kita je, Frontliner pun semua rindu kampung. Sabar tau sahabat semua!

Video tersebut menunjukkan alasan-alasan yang diberikan Hafiz untuk merentas negeri.

Namun semuanya tidak boleh diterima sebagai alasan kukuh berdasarkan perkongsian tersebut.

Namun balasan daripada pihak frontliners juga agak menyedihkan apabila mereka membalas ‘KAMI PUN RINDU MAK AYAH JUGAK’.

Benarlah, semua orang pun rindu untuk bertemu ibu bapa termasuklah para petugas barisan hadapan.

Oleh itu, patuhlah segala garis panduan untuk mengelak jangkitan COVID-19.

Sementara itu, perkongsian Hafiz mendapat perhatian ramai.

 

Sumber : HotFm/MV

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen, klik like dan share serta f0llow page kami untuk cerita menarik, viral dan semasa di hujung jari anda.

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.